tirsdag 22. mars 2011

Sexy-lubben - med rosin-mage - i bikini.

Kanskje ikke akkurat sexy, der jeg ligger strandet på solsengen. Solsengen som står ved bassengkanten, i leilighetskomplekset. Kanskje "sexy-lubben"? Går det an - å være sexy og lubben? Mira Craig ble kraftig irritert da Radioresepsjonen på P3 kalte henne for sexy-lubben. Akkurat nå hadde jeg tatt det som et komplement...!

Jeg med stor mage...
Og "rosin-mage"? Går det an å være sexy når man er lubben, - med rosin-mage? Betegnelsen "rosin-mage" ble innført av svigerinnen min. Hun har født tre barn, så hun vet nok hva hun snakker om. Magen som skrumper inn etter fødselen, og stadig ligner mer og mer på en rosin...

Skal dere se min rosin-mage, må dere legge dere i en av solsengene over...
Går det an å være sexy med en tre-åring kravlende over seg, og en baby som ligger og halvsover i vognen ved siden av...? Solstrålene varmer huden min, eller de solstrålene som storesøster ikke stjeler. Godt at hun er smurt inn med solfaktor 50!

Deilig er det uansett:
Å være sexy-lubben, med rosin-mage...
...i bikini!

2 kommentarer:

  1. He he, kjenner meg igjen her ja, rosin mage eller ikke du får trøste deg med at du har sooooool. E liten (mega stor) smule misunnelig. Ikke annet enn regn og oversvømmelser her :-)

    SvarSlett
  2. Så koselig blogg du har:)
    Legger meg til som følger jeg:)
    Ha en fin kveld:)

    SvarSlett