torsdag 3. mars 2011

Pappaperm på Fuerteventura

Så er vi endelig her. I byen Corralejo på Fuerteventura. At vi skulle reise bort i denne pappapermen har vært planlagt en god stund. Pappa`n er en "skap"-surfer, og de alternative reisemålene var basert på at (bølge) surfing kunne fungere som en "base" for ferien vår. Et av de andre alternativene var Cape Verde og Lisboa-kysten. Cape Verde ble valgt bort grunnet usikkerhet om sikkerheten (?). Portugal ble valgt bort fordi at vi heller ønsket å reise i mars og april, enn om sommeren, og da hadde det blitt for kaldt. Vi er begge lite interessert i "masse-turisme", så da vi skjønte at Kanariøyene var et alternativ, valgte vi en av de øyene som var minst preget av turisme, altså Fuerteventura.

Kartet er hentet her

Byen Corralejo ble valgt fordi at det er litt mer "liv" i denne byen, enn de andre. Litt kjekt å kunne gå ut å spise, møte folk, og se litt på livet, selv om vi har barn. Leiligheten vi bor i er en to-roms, og ligger i et inngjerdet leilighetskompleks som heter Ineika, med inngjerdet svømmebasseng i midten. Det er altså ganske trygt for storesøster. Til og med barnebasseng er det, uten at det er preget av prengende luksus. Noen av leiligetene er selv-eide. Mens andre igjen, eies og utleies av Sigi og hans fru. De driver i tillegg en surfe-skole, og har kontor i kjelleren ved inngangen i komplekset.

Akkurat nå preges dagene av å lete etter det perfekte surfe-spotet, og ikke minst å se oss rundt på denne vakre øya. I morgen er det grillfest her i komplekset.
Vi gleder oss!

1 kommentar: