mandag 11. april 2011

Nudister og marihøner.

Nordmenn på tur glaner ikke! Selv ikke da pappa`n var ute i bølgene, og storesøster fant ut at hun skulle stikke av! Smart som hun er, snudde hun seg stadig vekk for å sjekke om mamma`n hang etter. Og jo da, mamma`n hang etter, men hun likte ikke særlig godt å løpe fort med to melkespann godt pakket inn i bikini-toppen... Mamma`n spurte en fjong puppedame, om hun hadde sett en liten "kid", og det hadde hun! Med godt mot løp mamma`n videre, og kunne endelig skimte storesøster foran seg. Storesøster snudde seg, henger du med mamma?
Og satte i en ny spurt oppover stranden...

Her er Glass beach`en, hvor "naken-folka" ligger gjemt i buskaset;)
Men der ble hun endelig fanget!
En eldre mann sto ved den ene sand-dynen med et godt grep rundt storesøsters arm. Endelig var det noen som tok mot til seg og reddet en desperat mor, med melkespann, fra å miste tre-åringen sin på stranden.

 Og jammen meg var det ikke en "naken-mann".
Hans nakne fru reiste seg også. 

Her var pappa`n da det sto på som verst!

Den over-takknemmelige mamma`n glodde ikke.
Hun var bare evig takknemmelig for at noen endelig turte gadd å huke fatt i storesøster. Det måtte bare en nudist til... Tanken er kanskje friere hos nudister? Kanskje det var derfor at mamma`n måtte løpe en mil, før noen grep fatt i storesøster? En fornøyd mamma tok storesøster i armene sine, og gikk tilbake til lillesøster, som hadde gått glipp av både løpetur og nudister.

Denne marihønen, hadde gjemt seg i vognen til lillesøster. Jeg fikk fraktet den bort til denne "tre-pælen"...og så tok jeg dette fantastiske bildet, som jeg er så stolt over, hehe.
To marihøner hadde derimot lagt merke til lillesøster, og plassert seg på lillesøsters solhatt. Mamma`n fikk knapt tid til å ønske seg noe før de fløy av sted. Det tok ikke lange stunden før de ble erstattet av nye marihøner. Det var marihøner på storesøsters bøtte, på badehåndkle`et, på parasollen, på sanden, oppi håret - ja -
...så mange marihøner at mamma`n ikke rakk å ønske seg mer.

Lillesøster med solhatten, på "glass-beach`en.
Pappa`n kom inn fra bølgene, etterfulgt av Sigi, husverten. Sigi kunne opplyse om at marihønene hadde tatt turen over sjøen fra Marokko. Aha-ja, tenkte den tidligere "veggi`s-mamma`n" mens hun smålig desperat forsøkte å hindre at den nye...
 "draps-maskinen" av en storesøster gikk løs på nye marihøner...

Nok en herlig dag på stranden!

PS. Akkurat nå er det et nytt tantebarn som er på vei ut i den store verden... Kjønnet vites enda ikke...
...Det kribler litt i magen <3 ...

5 kommentarer:

 1. Hi, hi, ingen sjenanse å spore hos redningsmannen, nei! :D
  Litt spesiell situasjon å havne i, men VELDIG morsom å lese om! :D

  SvarSlett
 2. Unger er som bikkjer: Løper du etter, løper de videre, stanser du opp og snur ryggen til kommer de straks riktige veien.

  God påske til deg og takk for hilsen hos meg!

  SvarSlett
 3. He he he, morsomt, jeg ser dere for meg :) Mye som kan skje på stranden :)

  SvarSlett
 4. Takker for tipset, og bursdagshilsen, Oppsummert. Har allerede forsøkt tipset.
  Men siden jeg er mer nervøs enn datteren
  for at vi skal miste hverandre, gav jeg
  for tidlig opp, dessverre:) Tusen takk, Liftup;)
  God påske! (Her er påsken litt glemt).

  SvarSlett