tirsdag 18. januar 2011

Idyll?

Hjemme fra barnehagen betyr først og fremst idyll i noen timer, helt til rastløsheten tar overhånd, og pappa`n kommer hjem til tre sure jenter. I hvert fall så lenge vinteren herjer utenfor, med snø den ene dagen, regn den andre - og bare IS den tredje.

Når natten har vært lang med mye sutring pga. øreverk, er det godt å kunne sove litt lenge morgenen etter. Som du sikkert forstår, var storesøster hjemme fra barnehagen i går.
Men det du sikkert ikke tror, er at hele dagen var idyll! Og det selv om vinteren herjet utenfor med både regn og IS. Det var IS over hele fotballbanen. Fotballbanen som vi måtte gå over, for å komme til lekeplassen. Bøtte og spade var med, lillesøster var med - og mamma`n var med på slep. For det var ikke snakk om noe annet enn å sitte i sandkassen! Vi gikk til boss (merk; søppel) -huset med bosset, og hentet mamma`n sin kalkulator, som kom i posten fra en dame med annonse på Finn.no. Inne ble male-sakene funnet frem og CD`en med barnesanger hørt på. Storesøster ble dekket til med maleforkle, og drøssevis med kunst ble produsert. Storesøster satt og gaulte med den stemmen hun har, til "Trollet i esken" - og alle de andre sangene mamma`n ikke kan.  Mamma`n listet seg ut, og produserte "ren leilighet". Pappa`n kom hjem til tre glade jenter.

Storesøster bare måtte bli med pappa`n på butikken - og det ble visstnok ikke fullt idyllisk.... (Men...det var ikke mamma`n sitt problem.....:))


2 kommentarer:

 1. Datt innom bloggen din,å tenkte bare å legge igjen noen spor.
  Høres jo ut som en fin dag da! Her er begge gullene hjemme sammen med meg idag,vi koser oss 6 nyter hjemmedagen.
  Ha en god dag!
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Hei,
  åh - nå ble jeg glad ...
  Min første kommentar!
  Dagen var veldig fin:)
  Klemmer fra meg:)

  SvarSlett