lørdag 7. mai 2011

Offshorefrue, - og familiebesøk.

Da fikk mannen sin drømmejobb offshore. Han har jobbet iherdig for å få denne sjansen, så det kom ikke som noen overraskelse. Han begynner 1. juni, men med en veldig uryddig og lite familievennlig turnus nå i starten.

Stor og tøff gavepose kjøpt på Nille.
Forhåpentligvis fører dette til større økonomisk frihet for familien etterhvert. Spesielt med tanke på at mamma`n og pappa`n har lyst til å tilbringe mer tid i varmere strøk.
Søte prinse- og prinsesse-skåler fant jeg i blomsterbutikken.
Derimot blir nok mine ambisjoner jekket kraftig ned. Men det har jeg jo blitt vant med etter at barna kom til verden. Barna kommer selvsagt først, og jeg ser for meg at jeg må finne meg en 80% stilling nå i starten.
 Litt irriterende siden jeg har jobbet hardt for min mastergrad, og ikke minst studerer noe økonomi nå. Aller helst kunne jeg tenkt meg å starte min egen business. Men fantasien setter grenser, dessverre.


Her sover en kjekkas:)
Tiden etter at vi kom hjem har blitt brukt til å besøke familien, som bare vokser og vokser:) På tirsdag var vi på besøk hos svigerinnen min og familien, hvor det både var 11 års- og 40 årsdag. De skulle også på tur, og ville samles litt før de reiste.

På torsdag var vi på besøk hos vår lille nevø som kom til verden da vi var på tur. Han er en stor kar, men akk så liten og uskyldig allikevel:)

Fortsatt fin lørdag til dere!

3 kommentarer:

 1. Velkommen hjem igjen!
  Sikkert fint å treffe familie og venner igjen?

  Jeg håper du finner en måte du kan bruke mastergraden din på og fullføre økonomistudiene du har startet selv om mannen din har fått ny jobb!

  Har du noen anelse om hva du ønsker å starte opp?

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Hei på dere:)
  Dere får unnskylde meg, men siden dere la ut navnet på mannen måtte jeg sensurere litt;)
  Skal selvsagt hilse han. Han er selvølgelig kjempespent og glad! Gleder meg til dere kommer hjem! Klem!

  SvarSlett