mandag 9. mai 2011

Burnaid, - en brann-gele.

Pappa`n kalte meg "bonde i by`n", da jeg kom hjem fra apoteket med all slags kjempe lure produkter i posen fra apoteket. Det var desinfiserende servietter, idoform, solkrem, smertestillende, ja - you name it!

To små jenter skulle være med på tur denne gangen, og mor var vel det man kan kalle rimelig på tuppa...

Trodde jeg ble lurt der ja:)
Et av produktene jeg ble overtalt til å kjøpe var "Burnaid",
en liten sprayflaske med gele som skulle lindre ved brannskade, solbrenthet, og insektsstikk. 

 Familien smurte seg med høy solfaktor, og unngikk faktisk å bli solbrent i de ni ukene på tur. Vi var så heldige å få et ukesbesøk fra min kjære venninne, hennes samboer og søte gutte-baby. Og det var da burnaid flasken endelig gjorde sin nytte, tror vi. For da min venninnes samboer kom med sin sviende, solbrente arm, ble geleen sprayet på. Solbrentheten var borte dagen etter. Om det var tilfeldig vites ikke, men vi valgte å tro at Burnaid-geleen hadde sin innvirkning.

Det var her moskitoene våknet til liv i skumringen.
Vi ble også rammet av moskitos. Nå var det bare storesøster og meg som smakte godt for disse store stygge "mygg-dyra", men vi fikk altså store røde klumper som klødde grovt.

Først fikk storesøster litt av geleen.
For henne hjelper jo egentlig alt, så lenge det er plaster eller noe annet som ser litt ut som medisin. Deretter måtte jeg krype til flaska... Geleen kjølnet ned bittet og lindret etter en stund (du skal dæsje litt på, men ikke gni det inn i huden). Kløinga forsvant for en stund, men kom altså snikende tilbake etterhvert.

Placebo-effekt, eller ei.
Burnaid-flaska var grei nok!

3 kommentarer:

  1. Vi bruker krem mot eksem og det funker som bare det :) ikke bare lindrer det kløen men fjerner også den sjarmerende røde byllen. Men spørs om det er så lurt å bruke i lengden :)

    SvarSlett
  2. Hviken salve er det? Er den barnevennlig?:)

    SvarSlett
  3. En skal ikke kimse av placeboeffekten. Effekt er effekt!

    SvarSlett