søndag 11. september 2011

Vinterpose til nyfødt - Anbefaling!

Jeg er i ferd med å rydde ut babyutstyr.

Noe skal gå til en innsamlingsaksjon til gatebarn i Russland og Polen(http://www.aktivbarnehjelp.no/om-oss), andre igjen skal selges på Finn.

Lillesøster ble født 2. oktober, altså et høst- og nesten vinterbarn. Jeg syntes det var litt vanskelig å finne en passende vinterpose til min lille nyfødte, som samtidig skulle passe inn i den lille Mountain buggy vognen vår.


Det var da jeg kom over Kiddy dunposen!

Den er liten, varm og kompakt. Den er også litt stiv, noe som gjør den fin å bruke på f. eks kafé, dvs. du kan legge den med barnet i, på benken ved siden av deg, evt. på gulvet. Den er også fin å ha på flyreisen. Babyen kan ligge i posen ved siden av deg i setet, eller på gulvet. Vi brukte den også som en slags mykbag  i reisetrillen.


Du kan kjøpe Kiddy dunposen hos Lilleprinsen til kr 499,-,
eller du kan min, mot at du betaler porto!:)

Min er i lilla og hvit, men jeg synes at den passer fint til både gutt og jente:)

Passer fra nyfødt til ca 4-6 mnd, alt etter hvor stor lille gullet er:)

PS: Bloggens gavedryss finner du her:)

3 kommentarer:

 1. Hei, Så flotte poser du skal selge:-) Takk for koselig hilsen. Duften av nylaget syltetøy gir meg god energi:-) men noen husmor "gen" har jeg ikke, jeg har ikke dilla på å pusse vinduer eller andre husmorplikter:-) god helg fra Siv

  SvarSlett
 2. Jeg driver også å rydder i klær og utstyr fra barna var små, har skrevet flere innlegg om det fordi jeg synes det kan være vanskelig.

  Heldigvis har vi også fått solgt noen ting. Det er det beste.

  Lykke til med salget, tipper det går lett!

  SvarSlett
 3. Familien vokser ut av hus og hjem, hehe.
  Vi skal flytte på oss innen ett år, men er usikre på om det blir Spania eller Norge. Innen den tid må vi rydde og kaste det vi ikke trenger:)Tusen takk!;)

  SvarSlett