tirsdag 21. juni 2011

Den kulturelle bæremeisen

Barnehagen til storesøster er med i
Den kulturelle bæremeisen.

I hovedsak vil det tilsi at barnehagen er utvalgt til å samarbeide med ulike kunstnere i ulike kunst prosjekter i Bergen. Barnehagen er en såkalt midlertidig barnehage, som har- og kjemper om å overleve i bydelen. Derfor er det å få delta i slike prosjekter stort!

To av stolene barna hadde lagd.
Det var mormor, lillesøster og jeg som denne gangen var på plass da storesøster, sammen med barnehagen skulle vise frem resultatet av det siste kunstprosjektet sitt: Sitter du godt? 

Bildene er hentet fra nettsiden,
og du kan selvfølgelig lese mer om prosjektet  her. Storesøster er såvidt avbildet, men ikke særlig synlig. Et lite hint er at hun er avbildet i en av rammene som viser da de lagde "sommerfugl" stolen. Hun ser også rett inn i kamera på bilde nr 2, til høyre for sommerfuglen:) Jeg ble ikke akkurat overrasket da jeg leste at stolen skulle være rosa, lilla og blå etter ønske fra kunstner-barna.

Barna fikk en stor rose hver - glede!
Barna sang tre sanger,
 før vi deretter fikk se en video fra da de lagde stolene.
Såå kjekt å se at storesøster klarte å stå stille, mens hun konsentrerte seg om å synge teksten på "Blomster små...".

Jeg hadde heller aldri trodd at det å motta en rose,
skulle bety så mye for en tre-åring. Men det var stort! Rosen måtte nesten plasseres ved siden av sengen da hun skulle "lalle".

Hvilke herlige gleder vi har som foreldre!
<3
En nydelig sommerlig tirsdag til dere!
<3


3 kommentarer:

 1. Åj, det var tidlig ja!! Jeg som klager på 06.30 har vel ikke noe jeg skulle ha sagt, hehe!
  Håper dere får en fin dag!:)

  klem June

  SvarSlett
 2. Flinke jenter du har, så søtt at rosen nesten måtte lalle sammen med henne :)

  Det var tidlig du måtte opp. Jeg simpelheten nekter så tidlige morgener fra lillemann. Han har de siste par netter vært lysvåken i to tiden på natta, tar han inn til oss i håp om å puppe han i søvn, men i natt rullet han, krøp rundt, reiste seg opp og div andre ting en liten mann kan finne på midt på natta :)

  SvarSlett
 3. God sommer til deg også!

  Jeg tror vi ofte er ganske snevre i tankegangen når det gjelder barna våre, vi tror ikke de setter pris på ting fordi de har voksenpreg.Ofte tar vi feil.

  SvarSlett