torsdag 16. februar 2012

Nettbutikken min er åpen - og vi flytter til Spania!!:)

Det føles utrolig godt å være tilbake her inne!!
Det er rart å se hvor stor trafikk det har vært, uten at jeg selv har vært aktiv! Det minner meg på hvor sterk kanalen blogglandia egentlig er!

Grunnen til at jeg ikke har vært aktiv, og faktisk nesten ikke har vært innom hverken meg selv, eller dere andre, er endringer i min livssituasjon. Endringer som krever utrolig mye planlegging og organisering. Forhåpentligvis endringer som betyr mye for meg og
min lille familie på fire!:)

For det første har jeg endelig åpnet nettbutikken min!


Ta gjerne en titt:)
Det er mye fint på vei, både smykker, sjal og vesker!
Jeg ønsker ikke å benytte denne - min private blogg - som markedsføringskanal for butikken. Butikken har egen blogg, og jeg synes at det er så godt å være her inne, og i hvertfall være littegranne anonym:) Derimot kan dere  gjerne ta kontakt om dere ønsker å ha give away`s fra Voyages på deres egen blogg!!:)
Det er bare kjempekos!!:)

Utsikt til Lanzarote, fra ferjen som går til Fuerteventura...
Den andre, - og viktige endringen i livet vårt, skjer den 12. mars.
For da tar vi; min samboer, jeg og våre to små barn på 1,5  og 4 år, atter en gang flyet til Lanzarote. Hvor ferden deretter går til naboøya, Fuerteventura. Denne gangen uten returbillett!!

Som dere skjønner, er det mye organisering for tiden.
Jeg skal forsøke å skrive litt innimellom:)

Uansett så trenger jeg hver og en av dere; for jeg skal tidvis tilbringe over to uker alene med to små barn i et nytt land, i en fremmed kultur, og hvor de snakker et fremmed språk!!

Håper at det går fint med gamle og nye bekjente!

Klem fra meg!

4 kommentarer:

 1. oi så spennende og jeg kjenner jeg blir litt sjalu :) Savner spania en del skjønner du. Du må gjerne spørre hvis det er noe du lurer på, selv om jeg bodde på fastlandet (i over 9 år), kan jo være jeg kan svaret :)

  SvarSlett
 2. Så godt å få en liten tilstandsrapport fra deg, jeg har nemlig lurt på hvor du ble av!

  Store planer skjønner jeg, ingen liten avgjørelse å flytte for godt/lengre tid. Jeg må bare ønske deg lykke til og for egen del håper jeg du oppdaterer blogger oftere!

  SvarSlett
 3. Hei,
  så koselig at akkurat dere er innom!
  Skjerpings fra min side;)
  Tar meg en tur innom dere også!
  Mannen reiste ut i dag. Han kommer hjem igjen fire dager før vi reiser. Det er med skrekkblandet fryd at vi pakker kofferten. Vi har vært der før, og vet at vi liker oss. Men det vil ikke si at vi liker å være fastboende. Og jeg er engstelig for å være alene der nede med ungene. Følelsen som vi begge har, er at vi ikke klarer å slå oss til ro i Norge før vi har forsøkt å bo i utland. Har alltid drømt om å bo i utlandet ett år, og eldstemann begynner på skolen august 2013...:)

  SvarSlett
 4. Guri så spennende!! Kjenner jeg vil bli med deg ( i eget boende da), har sånn lyst å finne på noe...mannen min er ikke der, hva skal han jobbe med liksom?! (han er fisker med egen båt) Kos dere masse der nede o nyt tiden sammen, Klem Anna

  SvarSlett