tirsdag 26. april 2011

Spansk påske-morgen, flamenco og paella.

Smilet...
... ble lokket frem i munnvikene, i det jeg så ut av vinduet om morgenen 1. påskedag. Sola skinte, og Sara (datteren til husverten), lusket rundt på den lille hageflekken vår.

Med pekefingeren over munnen, viste hun klart og tydelig at jeg ikke skulle si noe til storesøster. Storesøster som sto med ryggen til og protesterte, mens hårbørsten ble trukket gjennom håret.

Sara gjemte påske-sjokolade i "hagen":)
I øyekroken kunne jeg se at Sara gjemte mange små påskesjokolade-harer rundt i hagen, under de eksotiske blomstene. Gjett om storesøster ble glad da hun endelig fikk gå på.....
... sjokolade-jakt!

Cotillo som skjermer for vinden:)
Under både sol og sky, ble dagen tilbrakt på den deilige stranden, Cotillo, som har en stor fjellvegg som holder vinden borte fra menneskene (og hundene), som jakter på både bølger og solstråler. Vi har hatt besøk av svigerfar, hans kjæreste, hennes datter og venninnen på 17 år. Som seg hør og bør holdt pappa`n i huset et aldri så lite surfekurs for ungdommen.


En kjapp tur hjem, litt kattevask, og prinsesse-kjole over hodet på storesøster. Og vips så var vi klare for Flamenco og paella på den ene restauranten langs promenaden.

Nam-nam... Paella!

Hmm...
det smakte godt, mens temperamentet steg i takt med de høye "klikke" lydene til Flamenco-damens sko, og musikernes viltre gitarspill og sang...

1 kommentar:

  1. Litt av en kontrast til vår 1.påskedag, men så herlig det høres ut!! :D

    SvarSlett